Progat Catalunya

(placeholder)
(placeholder)

Ajuda'ls

Vols adoptar un gat? Saps el que cal saber per conviure amb un felí? Li pots oferir el que necessita? Tens l'espai adequat per ell?


Fer-nos càrrec d'un altre individu és una responsabilitat, ja sigui una criatura humana o de qualsevol altra espècie. Els gats necessiten atenció veterinària, alimentació adequada, estímuls, jocs, espais per descansar, sorrals sempre nets, necessiten desenvolupar la seva activitat normal "de gat" i esgarrapar els llocs que els interessi per deixar la seva empremta i marcar el seu territori... I cada gat és diferent. Estàs en disposició d'adoptar-ne un i tenir-ne cura durant tota la seva vida? Doncs aquests necessiten una bona llar.


Els casos del CAAC Barcelona

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAAC) és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Campanya Pinso Solidari


Per


Ajudar a les més de 100 persones que, amb pocs recursos econòmics i edats compreses entre els 40 i els 90 anys, segueixen tenint cura de les colònies de gats lliures de les nostres ciutats.


Amb la teva ajuda els comprarem pinso i així seguiran tenint cura dels gats sense comprometre la seva salut ni la d’ells.


Com ajudar?


Pots fer un donatiu a través de PayPal clicant aquí:

https://www.paypal.me/ProgatFent un ingrés al compte

Es 67 2100 0617 7902 0019 2341


Enviant un xec al

C/Oblit, 36 08041 Barcelona

Comprant el pinso directament:  Amazon

Per a més informació i contacte:

Facebook

amicsivoluntaris.adopcions.gat@gmail.com

93 428 44 17

93 428 31 25


Horari d'atenció al públic:

De dilluns a divendres: d'11h a 14h i de 15h a 18 h

Dissabtes, diumenges i festius: d’11h a 14 h

Fes-te voluntari

Omple el formulari per a la inscripció a la borsa de voluntariat de Progat Catalunya i ajuda'ns a tenir cura dels gats lliures.